Bixie clinics op locatie

Ik geef door heel Nederland Bixie clinics voor zowel Bixie springen als Bixie dressuur en ga dan op een leuke manier aan de slag met de jonge ruiters en amazones. Als deze iets moeilijk vinden, kunnen we er samen naar kijken. Ik kan dan tips en aanwijzingen geven waarmee ze weer verder kunnen: leuk en leerzaam. De clinics kunnen ook voor grotere groepen, zoals bij maneges of verenigingen worden georganiseerd. Een privé-clinic is altijd mogelijk.

Bixie evenementen

Naast de Bixie clinics is het ook mogelijk om op uw locatie een compleet verzorgd Bixie evenement te organiseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij samen bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij bieden onder andere Bixie dressuur, Bixie Springen, Bixie Cross en Begeleidingsproef aan.

Bixie op uw evenement

Vanuit SoSo Bixie Events bieden wij de mogelijkheid om de Bixie tijdens uw evenement op de kaart te zetten, afhankelijk van uw wensen.Wij mochten al op diverse grote evenementen aanwezig zijn waaronder Jumping Amsterdam, Jumping indoor Brabant, Jumping indoor Maastricht en
Outdoor Gelderland.

© Copyright - Make-ID Creatiestudio