OEFENDRESSUUR EN SPRINGEN

Ben jij benieuwd of jij klaar bent voor het grote werk?

Op zaterdag 2 november organiseert SoSo Bixie een oefenwedstrijd bij Ruitercentrum Daalderhof voor iedereen vanaf 6 jaar.

Zo’n oefenwedstrijd is fijn als je vanuit de bixie door wilt stromen naar de gewone dressuur. Want een B proef is toch net iets anders als de B1 proef. Er zitten bijvoorbeeld andere figuren in een B proef. Mocht je dit eens willen oefenen en opbouwend commentaar krijgen van de jury? Dat kan tijdens onze oefenwedstrijd.

Ook het springen kun je oefenen! Ben je er klaar voor om eens wat hoger te springen? Of een iets langer parcours te rijden met meer sprongen? Je kunt natuurlijk ook een oefenparcours rijden omdat je dan misschien minder zenuwachtig bent dan bij een officiële wedstrijd.

Kortom, redenen genoeg om mee toe doen! Al is het voor de gezelligheid 😉

Dressuur kun je starten in de klasses BB tot en met M2 en springen is mogelijk in de hoogtes 60, 70 en 80 cm.

Schrijf je hier in!

Tot dan!

Nieuwe partner: Sodiak Horsetrucks!

RUIME KEUZE IN PAARDENVERVOER

Sodiak Luxury Horsetrucks is gespecialiseerd in het op maat bouwen van paardenvrachtwagens. Deze worden vakkundig vanaf een kaal Renault Master chasis opgebouwd. Een voordeel, want daardoor kan de klant vanaf het begin de wensen mee laten nemen in de uiteindelijk te bouwen paardenvrachtwagen. Of het nu gaat om een extra raam of een andere indeling, alles is bespreekbaar.

Een Sodiak paardenvrachtwagen is geschikt voor twee paarden en mag met rijbewijs B bestuurd wordn. De luxe standaard Sodiak tweepaards vrachtwagen voldoet aan alle normen en eisen.

Ook voor een tweedehands paardenvrachtwagen of paardentrailer ben je bij Sodiak aan het juiste adres! Ze hebben regelmatig occasions en bieden ook de mogelijkheid om uw oude paardenvervoer in te ruilen bij aanschaf van een nieuwe Sodiak paardenvrachtwagen of paardentrailer!

Wij zijn erg blij met Sodiak Horsetrucks als onze nieuwe partner!

Trainen met het SoSo Bixie Dream Team

Woensdagmiddag 25 september hebben de meiden van het Dream Team 2019 getraind in de Beatrixhal van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Hier is onder leiding van Solange de nieuwe kür geoefend. Maar voordat dit gebeurde zijn de meiden eerst verwend met splinter nieuwe caps van Fairplay Nederland!De prachtige blauwe caps passen perfect bij de Dream Team outfit van Catagoeqeustrian. De poster voor het aankomende evenement op de maxima manege kon niet ontbreken. Supergaaf van iotyp, een poster met je eigen gezicht er op!

Naast alle verwennerij moest er natuurlijk ook gereden worden! Dit was erg leerzaam en natuurlijk ook super gezellig.

Wij willen graag het Nationaal Hippisch Centrum bedanken voor het beschikbaar stellen van de rijhal. De runners bedankt voor het meelopen en de sponsors ontzettend bedanken voor al het moois voor onze top meiden!

Divoza, Van Soest, De Boer Horsetruck, Catagoequestrian, Fairplay Nederland, iotyp

 

SoSo Bixie Dream Team naar NHC Ermelo

Op woensdag 25 september gaan we met het Dream Team om 15.00 uur oefenen bij het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo.

Nieuwe partner: WeAllRide

WeAllRide wil de paardensport vernieuwen

Wachten tot de paardensport gaat vernieuwen of zelf het initiatief nemen? Rens Plandsoen en Renée de Graaf besloten dat laatste en zijn WeAllRide gestart. En alles draait om ’meer’. Méér aandacht voor het paardenwelzijn, méér plezier voor de ruiters, méér transparantie bij het jureren, méér leren van de jury en méér ruiters die mee kunnen doen. En natuurlijk méér meegaan met de tijd. Daarom speelt alles zich af op de WeAllRide app. Het begin van de vernieuwing.

Hun missie

Samenwerking met de New Dutch Equestrian Club (NDE Club)

Met WeAllRide wordt paardensport nog leuker. Voor jou en voor jouw paarden of pony’s. Omdat je de proef kunt rijden in een vertrouwde omgeving.

Installeer eerst de WeAllRide app. Kies vervolgens je competitie, film je test en binnen 48 uur ontvang je opbouwende feedback van de juryleden, met veel handige tips. Klinkt goed, toch? Om de perfecte omgeving te creëren voor ruiters om verbinding te maken, hebben ze een samenwerking met de NDE Club.

Nieuwe sponsor: Kurmuziek door Mario Vleugels!

Mario Vleugels is bassist, componist, arrangeur, technicus en producent kur op muziek. Hij zorgt voor mooie en passende kurmuziek. De muziek wordt op maat gecomponeerd met speciale software en live instrumenten.

Mario zal ook voor ons Bixie Dream Team 2019 de kurmuziek gaan verzorgen. Daarvoor willen wij hem alvast enorm bedanken, en we zijn ontzettend benieuwd naar het resultaat!

 

 

WK Jonge dressuurpaarden Ermelo

Lekker druk weekend voor de boeg, zaterdag en zondag staan Celeste Diana Blonk Simone Bouman Jaylynn en Isa op het WK jonge dressuurpaarden in Ermelo.
Kom jij ook!?

Nina Jansen

Heel leuk SoSo Bixie Nieuws:

Samen met ons Bixie Jurylid Gemma Baltussen zal niemand minder dan de succesvolle NINA JANSEN de SoSo bixie kinderen tips en tricks geven😍

Hoi, 
Mijn naam is Nina Jansen.
Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Haelen.
Momenteel rijd ik mijn pony Bj’s Tanzbär in het Z1 tussen de paarden. Verder rijd ik nog een paard Bj’s Etoi met hem rijd ik z2 bij de paarden met Bj’s Etoi start ik ook subtopwedstrijden. We starten daar bij de Junioren. Ik vind het leuk om de jonge aanstormende talenten bij SoSo Bixie Events tips en tricks te komen geven voor verbetering in de toekomst.
Het mooie aan SoSo Bixie Events is dat plezier voorop staat.

Ik wens alle deelnemers heel veel succes en vooral veel plezier.

Groetjes Nina Jansen 🦄

Krantenbericht CSI Geesteren

Op Vaderdag was het zover: achttien kinderen met een beperking mochten op uitnodiging van Fyon Geesteren samen met hun gezin komen genieten van een prachtige dag tijdens CSI Geesteren. Deze dag was te danken aan de opbrengst van wandelen voor hindernissen, een wandeltocht tijdens moederdag. Tijdens deze dag mochten de achttien kinderen ook zelf paardrijden. Dit is mogelijk gemaakt door SoSo Bixie Events!

Voermeesters partner SoSo Bixie Events

Voermeesters is sinds september 2018 officieel partner van SoSo Bixie events.
Dit betekent dat Voermeesters betrokken zal zijn bij Bixie events en de organisatie
daarmee een warm hart toedraagt. Remco Zuidam, productmanager van Voermeesters,
en Solange Hermans, directeur van SoSo Bixie events, bestempelden op 4 september het partnerschap.