Win een plek voor de SoSo Estafette Race!!

Jumping Amsterdam is op zoek naar enthousiaste toppers voor de SoSo Estafette Race tijdens de Novotel Amsterdam City Jumpertjes Kinderochtend op zondag 26 januari 2020. Samen met je pony rijden op Jumping Amsterdam? Dat kan! Maak een vlog (filmpje) en wie weet win jij hiermee een plek voor de SoSo  Estafette Race.

Wat willen wij van je zien? Allereerst natuurlijk waarom juist jij deze startplaats verdient! We zien natuurlijk ook heel graag je pony in de vlog voorbijkomen. Let op, de vlog mag slechts 1 minuut duren. Het is belangrijk dat je vlog online komt, bijvoorbeeld via Facebook of Instagram. Tag ons op insta via @jumpingamsterdam en gebruik de hashtag #jumpingamsterdam2020. Om zeker te zijn dat we niets missen, verzoeken wij je de vlog ook per e-mail te sturen naar romy@jumpingamsterdam.nl. De actie loopt tot en met 15 december 2019. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Succes! We hopen je te zien tijdens de Novotel Jumpertjes Kinderochtend. Wie weet ben jij wel degene die onze hoofdpiste binnenrijdt!

Met vragen kun je terecht bij romy@jumpingamsterdam.nl.
Voorwaarden voor deelname aan de SoSo Estafette Race:

🔹 Leeftijd tussen de 4 en 13 jaar
🔹 Kinderen van 4-6 jaar moeten onder begeleiding (18+)
🔹 Een pony waarmee jij kan deelnemen
🔹 Heel veel enthousiasme

Alle informatie vind je hier: https://www.jumpingamsterdam.nl/evenement/kinderochtend/